Helsinki -riipus
"Helsinki"
Share |

Bröllop

Valkokultasormus timanteilla Valkokultasormus timanteilla Valkokultasormus timanteilla
Klicka på bilden för större bild.

 

BRÖLLOP

 

En ring blir ett bestående minne av den betydelsfulla och stämningsrika bröllops-festen. Därför är det inte likgiltigt hurdan ring man väljer. Efter vigseln är ringen med var dag, både i vardagliga sysslor och till fest. Därför måste den vara praktisk, behaglig att använda och så hållbar som möjligt. Varken ädla metaller eller ädla stenar håller dock vad som helst – något för användaren att beakta.
Hur ringen ser ut är givetvis lika viktigt. I bästa fall ska formgivningen tilltala bäraren i tiotals år. Det lönar sig alltså att satsa på kvalitet. Budgeten för vigselringen kan gott jämföras med kostnaderna för bröllopsfesten.
Välkommen att se på mitt urval av vigselringar eller att beställa en indivuell, personlig ring.
Vi kommer överens om tid för gemensam planering. ”Kontaktblankett”

MORGONGÅVAN

 

representerar en vacker traition med en kärleksgåva till partnern morgonen efter bröllopet, vackra örhängen eller ett romantiskt halssmycke till bruden, kanske personliga manschettknappar till brudgummen.
 

 

Valkokultasormus timantilla Valkokultasormus timanteilla Valkokultasormus timanteilla
Valkokultasormus timantilla Keltakultasormus timantti-istutetuilla nimikirjaimilla ja valkokultasormus timanteilla ja sinisafiireilla Valkokultainen sormus timanteilla
Klicka på bilden för större bild.